Image by Roberto Carlos Roman

Missio

Taco Niton-ruokafilosofia  heijastaa pitkää ja rikasta meksikolaista kulttuuriperintöä. Haluamme ajatella, että tehtävänämme on jakaa Meksikon kulinaarisia perinteitä asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

Tämä onnistuu vain kovalla työllä sekä rakkaudella aitoon meksikolaiseen keittiöön. Perinteinen meksikolainen keittiö pitää sisällään runsaasti erilaisia  ainesosia ja hyvä ruoka vaatii myös paljon aikaa ja työtä. Ruokalistalle olemme valinneet nopeita katuruoka annoksia aina Tijuanan kaduilta Oaxacan katedraaliin asti.

SELLO4.png

Maissitortillat

Meksikossa on käytetty pehmeitä tuoreita maissitortilloja jo vuosisatoja. Tortilla massa tehdään maissijauhosta ja vedestä. Tämän jälkeen massasta tehdään pyöreät tortillaletut jotka paistetaan kuumalla paistotasolla.Tuore tortilla on aina pehmeä. Prosessi muistuttaa kovasti suomalaisen letun valmistusta.

Käytämme maissitortilloissamme vain GMO vapaata maissijauhoa.

salsat

Erilaiset salsat ovat Meksikolaisen keittiön  kulmakiviä. Erilaisia salsoja on satoja ja jokaiselta meksikolaiselta ravintolalta löytyy oma salainen resepti. Tämä koskee myös meitä ja suosittelemme maistamaan Salsa Moroa. Moro nimi tulee isoisältämme joka Meksikossa omisti pienen haciendan kauan sitten.

 

Valmistamme kaikki salsamme taco nitossa lähes päivittäin tuoreista raaka-aineista. Käytämme perinteisiä Meksikolaisia reseptejä

Lihat & kaSvikset

Käytämme ravintolassamme 100% suomalaista lihaa. Emme käytä puolivalmisteita tai pakasteita. Lihat ja kasvikset ovat aina tuoreita ja valmistetaan päivittäin ravintolassamme